Per Jönssons Åkeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Per Jönssons Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hässleholm som är den kommunen där Per Jönssons Åkeri Aktiebolag finns. I Hässleholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Per Jönssons Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Per Jönssons Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Per Jönssons Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Per Jönssons Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Götag. 8, 281 50, Hässleholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0451-15788.

Hässleholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Per Jönssons Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Per Jönssons Åkeri Aktiebolag har idag 556490-1683 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Per Jönssons Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Per Jönssons Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jönsson, Anna Ulrika Camilla som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Per Anders Jörgen som är född 1964 och har titeln Suppleant, Bertilsson, Knut Krister som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .