A. Berners Förvaltning Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hässleholm och A. Berners Förvaltning Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och A. Berners Förvaltning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för A. Berners Förvaltning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

A. Berners Förvaltning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-08-09. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där företaget finns i jobbar för att företag som A. Berners Förvaltning Aktiebolag ska trivas.

I Hässleholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva odling och försäljning av krukväxter samt förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att A. Berners Förvaltning Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är A. Berners Förvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med A. Berners Förvaltning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berner, Dan Tonny Roger -Berner, Ove Allan -Jönsson, Lars Peter Conny.

De som är på något sätt har med A. Berners Förvaltning Aktiebolag är Berner, Dan Tonny Roger som är född 1967 och har titeln Extern firmatecknare, Berner, Ove Allan som är född 1943 och har titeln VD, Berner, Ove Allan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Lars Peter Conny som är född 1962 och har titeln Suppleant, Nilsson, Ulf Peter som är född 1970 och har titeln Revisor, Paulson, Hans Erik Joakim som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

A. Berners Förvaltning Aktiebolag har 556491-4504 som sitt organisationsnummer.