B-Line Consulting Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hässleholm och B-Line Consulting Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och B-Line Consulting Aktiebolag är ett av dem. Statusen för B-Line Consulting Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

B-Line Consulting Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-10-19. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som B-Line Consulting Aktiebolag ska trivas.

B-Line Consulting Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Hässleholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsult- och planeringsverksamhet samt layout- och inredningsplanering och inredningsförsäljnig inom verkstads- och processindustrier såväl inom som utom Sverige samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B-Line Consulting Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är B-Line Consulting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med B-Line Consulting Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-12205.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med B-Line Consulting Aktiebolag är Brosten, Curt Göran Folke som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Brosten, Monika Barbro Marianne som är född 1941 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

B-Line Consulting Aktiebolag har 556491-8711 som sitt organisationsnummer.