Lasse & Bengts Byggtjänst i Hässleholm Aktiebolag

Skåne län

Information

556497-8707 är organisationsnummer för verksamheten Lasse & Bengts Byggtjänst i Hässleholm Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lasse & Bengts Byggtjänst i Hässleholm Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hässleholm som är den kommunen som Lasse & Bengts Byggtjänst i Hässleholm Aktiebolag finns i.

Lasse & Bengts Byggtjänst i Hässleholm Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-10-31 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lasse & Bengts Byggtjänst i Hässleholm Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Lasse & Bengts Byggtjänst i Hässleholm Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hässleholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lasse & Bengts Byggtjänst i Hässleholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lasse & Bengts Byggtjänst i Hässleholm Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0451-80267 eller genom brev på följande adress:
Hörröd 1345, 280 23, Hästveda

Bolaget skall bedriva arbete med byggnadssnickerier, byggnadsreparationer, nybyggnation och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lasse & Bengts Byggtjänst i Hässleholm Aktiebolag och det är Sjöström, Bengt Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Lars-Åke som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Ann-Britt som är född 1958 och har titeln Suppleant, Sjöström, Britt-Marie Christine L som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nilsson Duhs, Jan Ingvar Sture Janne som är född 1965 och har titeln Revisor,