Lommarps Lantägg aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva äggproduktion samt godstransporter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lommarps Lantägg aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är Lommarps Lantägg aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 1994-11-17 så skapades Lommarps Lantägg aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Lommarps Lantägg aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

Lommarps Lantägg aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556498-7559 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hässleholm.

Just nu är Lommarps Lantägg aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Lommarps Lantägg aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 044-85101 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lommarps Lantägg aktiebolag är Mihlberg, Kent Bo Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg Mihlberg, Lena Annette som är född 1963 och har titeln Suppleant, Falk, Klas Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .