Gustavssons Industribyggnads Förvaltning i Vinslöv Aktiebolag

Skåne län

Information

I Hässleholm finns det ett Aktiebolag som heter Gustavssons Industribyggnads Förvaltning i Vinslöv Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Gustavssons Industribyggnads Förvaltning i Vinslöv Aktiebolag i Skåne län. Hässleholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Gustavssons Industribyggnads Förvaltning i Vinslöv Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-12-07 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1994-11-30 så har Gustavssons Industribyggnads Förvaltning i Vinslöv Aktiebolag varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Gustavssons Industribyggnads Förvaltning i Vinslöv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Gustavssons Industribyggnads Förvaltning i Vinslöv Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Storg. 14, 288 33, Vinslöv. Vi ni istället prata med Gustavssons Industribyggnads Förvaltning i Vinslöv Aktiebolag så kan ni göra det på 044-85600.

Bolaget skall idka handel med fastigheter och byggnadsmaterial, förvalta fastigheter och idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Gustavsson, Erik Bertil som är född 1951 och har titeln VD, Gustavsson, Erik Bertil som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Carina Pernilla som är född 1970 och har titeln Suppleant, Sandström, Bert Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionspoolen Bert Sandström AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Gustavssons Industribyggnads Förvaltning i Vinslöv Aktiebolag har 556499-4142 som sitt organisationsnummer.