A & L Stomatologi Aktiebolag

Skåne län

Information

A & L Stomatologi Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hässleholm som är den kommunen där A & L Stomatologi Aktiebolag finns. I Hässleholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. A & L Stomatologi Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket A & L Stomatologi Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. A & L Stomatologi Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till A & L Stomatologi Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Första Avenyen 1 A, 281 31, Hässleholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0451-14650.

Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är A & L Stomatologi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

A & L Stomatologi Aktiebolag har idag 556499-7947 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för A & L Stomatologi Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tandvård.

I A & L Stomatologi Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Borzasi Dull, Anna som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Borzasi, Ladislau som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Claes Göran som är född 1946 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Erik Ingvar som är född 1955 och har titeln Revisor, Rydebäckrevisorn Lars Jönsson som är född och har titeln Revisor, .