Tryckhuset i Tyringe AB

Skåne län

Information

Tryckhuset i Tyringe AB är ett av många verksamheter som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som Tryckhuset i Tyringe AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Tryckhuset i Tyringe AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Tryckhuset i Tyringe AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-12-12. Men sedan 1995-01-01 så har Tryckhuset i Tyringe AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Puckg. 12, 282 32, Tyringe. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Tryckhuset i Tyringe AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0451-56789.

Hässleholm arbetar för att verksamheter som Tryckhuset i Tyringe AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Tryckhuset i Tyringe AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tryckeri och konsultverksamhet inom företagsprofilering, reklam och marknadsföring och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Tryckhuset i Tyringe AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Tryckhuset i Tyringe AB och det är följande personer, Elmström, Dan Rickard som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Anders Stefan som är född 1960 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Tryckhuset i Tyringe AB är 556502-3222.