Naturform Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Naturform Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hässleholm här finns det många olika Aktiebolag. Naturform Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Hässleholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Naturform Aktiebolag är momsregistrerat sedan2004-10-14 och har organisationsnummer 556504-9243.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0451-10475 alternativt besöka eller skicka post till Naturform Aktiebolag på följande adress Första Avenyen 8, 281 31, Hässleholm.

Naturform Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Naturform Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Svensson, Sune Sven Rainer som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med hälsoprodukter,handel med värdepapper,förvaltning av fast och lös egendom, samt uppförande av fastighet jämte därmed förenlig verksamhet.