KeWas Consulting & Massage AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hässleholm och KeWas Consulting & Massage AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och KeWas Consulting & Massage AB är ett av dem. Statusen för KeWas Consulting & Massage AB är att Bolaget är aktivt.

KeWas Consulting & Massage AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-01-19. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som KeWas Consulting & Massage AB ska trivas.

I Hässleholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av tjänster inom brandskydd, utrymning, utrymningsplaner, massage och friskvård, försäljning av friskvårdsprodukter, äga och förvalta andelar i handelsbolag, avelsverksamhet med hästar,tränings- och tävlingsverksamhet inom rid- och galoppsporten samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KeWas Consulting & Massage AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är KeWas Consulting & Massage AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med KeWas Consulting & Massage AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-25038.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med KeWas Consulting & Massage AB är Wallgren Kennberg, Ragna Yvonne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bäckström, Eva Jessika Therese som är född 1988 och har titeln Ordinarie ledamot, Kennberg, Arne Kenneth som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nordlöv, Jan Erik som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

KeWas Consulting & Massage AB har 556506-7658 som sitt organisationsnummer.