IAB Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall tillverka och marknadsföra inredningar för hälso- och sjukvårdsmarknaden, laboratorier och utbildning, idka legotillverkning inom snickeribranschen, äga och förvalta lös och fast egendom, hantera administration åt övriga koncernbolag samt idka med ovanstående förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för IAB Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är IAB Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 1995-01-11 så skapades IAB Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556506-8730 är organisationsnummret för företaget som finns i Hässleholm.

Just nu är IAB Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med IAB Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 042-391200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom IAB Aktiebolag är Cedergren, Jan Hugo som är född 1958 och har titeln Extern VD, Foghsgaard, Lars som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Foghsgaard, Ivar Malte som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Foghsgaard, Johan Caspar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Cedergren, Jan Hugo som är född 1958 och har titeln Delgivningsbar person, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorRasmusson, Lars Johan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .