Aprobo Aktiebolag

Skåne län

Information

556507-2773 är organisationsnummer för företaget Aprobo Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aprobo Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hässleholm som är den kommunen som Aprobo Aktiebolag finns i.

Aprobo Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-02-03 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aprobo Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Aprobo Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hässleholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aprobo Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Lindstedt, Maria Camilla -Lindstedt, Pär Ola

Vill ni komma i kontakt med Aprobo Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0451-61197 eller genom brev på följande adress:
N. Mellby 1129, 280 10, Sösdala

Bolaget skall bedriva försäljning av golvmaterial, Konsultation inom försäljning och marknadsföring samt musikförlagsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aprobo Aktiebolag och det är Lindstedt, Pär Ola som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindstedt, Maria Camilla som är född 1964 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,