Above Möbel AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av möbler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Above Möbel AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är Above Möbel AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 1995-05-23 så skapades Above Möbel AB och bolaget är har F-skattsedel Above Möbel AB har haft det sedan 1995-01-01.

Above Möbel AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556512-9573 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hässleholm.

Just nu är Above Möbel AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Above Möbel AB så går det att nå dem via telefon på 0451-37020 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Petersson, Britta Christina Firman tecknas i förening av -Petersson, Bo Fredrik -Petersson, Per Henrik

Följande personer är på något sätt aktiva inom Above Möbel AB är Petersson, Britta Christina som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Petersson, Bo Fredrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Per Henrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Annell, Hans Ingmar som är född 1956 och har titeln Revisor, .