Epikura AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom mejeriteknisk industri och redovisning. Samt hästuppfödning och därmed förenlig verksamhet. Uthyrning av lokal och lägenhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Epikura AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är Epikura AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 1995-08-08 så skapades Epikura AB och verksamheten är har F-skattsedel Epikura AB har haft det sedan 1996-01-01.

Epikura AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556516-3911 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hässleholm.

Just nu är Epikura AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Epikura AB så går det att nå dem via telefon på 0451-586751 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Epikura AB är Persson, Ann Christel Helen som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Karl Leif Göran som är född 1958 och har titeln Suppleant, Torstensson, Karin Birgitta som är född 1955 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .