Moonstream AB

Skåne län

Information

Moonstream AB är ett bolag som finns i Hässleholm. I Moonstream AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjöström Zander, Linda Monia som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Rolf Ingemar som är född 1948 och har titeln Suppleant, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisor, Hansson, Bengt-Göran Peter som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Moonstream AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Moonstream AB på telefon 070-8727575.

Bolaget skall bedriva musikproduktion, musikaliskt framträdande, frisörverksamhet, äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Moonstream AB av bolagstypen Aktiebolag.

Moonstream AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Moonstream AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-01-20 och Moonstream AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-01-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Moonstream AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Moonstream AB har 556516-6005 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.