Plastikkirurgi Hässleholm AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hässleholm och Plastikkirurgi Hässleholm AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Plastikkirurgi Hässleholm AB är ett av dem. Statusen för Plastikkirurgi Hässleholm AB är att Bolaget är aktivt.

Plastikkirurgi Hässleholm AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-31. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Plastikkirurgi Hässleholm AB ska trivas.

Plastikkirurgi Hässleholm AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Hässleholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva plastikkirurgi ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Plastikkirurgi Hässleholm AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Plastikkirurgi Hässleholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Plastikkirurgi Hässleholm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-45830.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Plastikkirurgi Hässleholm AB är Nilsson, Barbro Irene Rose-Marie som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Jimmie Andreas som är född 1982 och har titeln Suppleant, Molin, Nils Erland Bertil som är född 1948 och har titeln Revisor, REFA Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Plastikkirurgi Hässleholm AB har 556524-9918 som sitt organisationsnummer.