PKM Professionell Köksmontering AB

Skåne län

Information

PKM Professionell Köksmontering AB är ett bolag som finns i Hässleholm. I PKM Professionell Köksmontering AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Weihager, Jan Peter Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Weihager, Lena Malin som är född 1966 och har titeln Suppleant, Wiberg, Nils Georg Östen som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med PKM Professionell Köksmontering AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå PKM Professionell Köksmontering AB på telefon 070-8881966.

Bolaget skall bedriva snickeri, montering av kök samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är PKM Professionell Köksmontering AB av bolagstypen Aktiebolag.

PKM Professionell Köksmontering AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

PKM Professionell Köksmontering AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och PKM Professionell Köksmontering AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PKM Professionell Köksmontering AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

PKM Professionell Köksmontering AB har 556534-4305 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.