Claes Ahlquist Markteknik AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsult- och entreprenadverksamhet inom mark- och byggteknik, kurs- och utbildningsverksamhet i anslutning härtill samt handel med aktier och andra värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Claes Ahlquist Markteknik AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är Claes Ahlquist Markteknik AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 1997-03-05 så skapades Claes Ahlquist Markteknik AB och företaget är har F-skattsedel Claes Ahlquist Markteknik AB har haft det sedan 1997-01-01.

Claes Ahlquist Markteknik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556540-0362 är organisationsnummret för företaget som finns i Hässleholm.

Just nu är Claes Ahlquist Markteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Claes Ahlquist Markteknik AB så går det att nå dem via telefon på 0451-14015 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Claes Ahlquist Markteknik AB är Ahlquist, Claes Göran Bertil som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlquist, Kerstin Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Axelsson, Bo Thomas som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .