EBIWA Konsult & Förvaltning AB

Skåne län

Information

EBIWA Konsult & Förvaltning AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hässleholm som är den kommunen där EBIWA Konsult & Förvaltning AB finns. I Hässleholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. EBIWA Konsult & Förvaltning AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket EBIWA Konsult & Förvaltning AB har haft sedan 1997-01-01. EBIWA Konsult & Förvaltning AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till EBIWA Konsult & Förvaltning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kaveldunsv. 7, 281 47, Hässleholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0451-56172.

Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är EBIWA Konsult & Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat.

EBIWA Konsult & Förvaltning AB har idag 556545-0375 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Malin Ulrika Susanne -Wahlgren, Ernst Bo Inge är den som för stunden ansvarar för EBIWA Konsult & Förvaltning AB

Bolaget skall konsultverksamhet inom kemisk och kemisk- teknisk industri, förvaltning av värdepapper och fastigheter, samt idka därmed förenlig verksamhet.

I EBIWA Konsult & Förvaltning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wahlgren, Ernst Bo Inge som är född 1938 och har titeln VD, Wahlgren, Ernst Bo Inge som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Malin Ulrika Susanne som är född 1968 och har titeln Suppleant, Johansson, Pia som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Axelsson, Eva Margareta som är född 1955 och har titeln Revisor, Axelsson, Eva Revision AB som är född och har titeln Revisor.