Cisternservice i Hässleholm AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Cisternservice i Hässleholm AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Hässleholm här finns det många olika Aktiebolag. Cisternservice i Hässleholm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Hässleholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Cisternservice i Hässleholm AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556549-1866.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0451-13244 alternativt besöka eller skicka post till Cisternservice i Hässleholm AB på följande adress Industrig. 9 B, 281 43, Hässleholm.

Cisternservice i Hässleholm AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Cisternservice i Hässleholm AB så sitter följande personer i styrelsen: , Ribba, Hans Gösta Wilhelm som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är besiktning, rengöring, nedkapning av oljetankar, oljeskadesanering, byggverksamhet samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.