Lignum Fastigheter AB

Skåne län

Information

Lignum Fastigheter AB är en verksamhet som finns i Hässleholm. I Lignum Fastigheter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nässberger, Sven Jan Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsell, Bengt Magnus som är född 1942 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lignum Fastigheter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lignum Fastigheter AB på telefon 0451-50070.

Bolaget skall äga, bygga och förvalta fastigheter med speciell inriktning på fastigheter avsedda för omsorgs- och sjukhemsboende.

Idag är Lignum Fastigheter AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lignum Fastigheter AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lignum Fastigheter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Lignum Fastigheter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-06-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lignum Fastigheter AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lignum Fastigheter AB har 556560-5556 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.