Mikael Ingvarsson Åkeri AB

Skåne län

Information

Mikael Ingvarsson Åkeri AB är ett bolag som finns i Hässleholm. I Mikael Ingvarsson Åkeri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ingvarsson, Dan Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Lizette Katrin som är född 1964 och har titeln Suppleant, Asplund, Jan Gunnar Christer som är född 1960 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mikael Ingvarsson Åkeri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mikael Ingvarsson Åkeri AB på telefon 070-8468770.

Bolaget skall bedriva åkerinäring samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mikael Ingvarsson Åkeri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mikael Ingvarsson Åkeri AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Mikael Ingvarsson Åkeri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Mikael Ingvarsson Åkeri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mikael Ingvarsson Åkeri AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mikael Ingvarsson Åkeri AB har 556564-8135 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.