BYGGTEC Projekt i Ballingslöv Aktiebolag

Skåne län

Information

BYGGTEC Projekt i Ballingslöv Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som BYGGTEC Projekt i Ballingslöv Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

BYGGTEC Projekt i Ballingslöv Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

BYGGTEC Projekt i Ballingslöv Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-03-24. Men sedan 1999-01-01 så har BYGGTEC Projekt i Ballingslöv Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Högastensg. 5, 281 97, Ballingslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BYGGTEC Projekt i Ballingslöv Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0451-31366.

Hässleholm arbetar för att verksamheter som BYGGTEC Projekt i Ballingslöv Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BYGGTEC Projekt i Ballingslöv Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med fastigheter, försäljning av trä- och snickerivaror, byggnadsverksamhet, försäljning av byggtekni- ska tjänster samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BYGGTEC Projekt i Ballingslöv Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Olofsson, Bengt Samuel -Olofsson, Mona Elisabeth.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BYGGTEC Projekt i Ballingslöv Aktiebolag och det är följande personer, Olofsson, Bengt Samuel som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Mona Elisabeth som är född 1964 och har titeln Suppleant, Svensson, Sven-Inge Kenneth Linné som är född 1955 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för BYGGTEC Projekt i Ballingslöv Aktiebolag är 556567-5385.