Stjernmöbler Paradis Sängar AB

Skåne län

Information

Stjernmöbler Paradis Sängar AB är ett av många bolag som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som Stjernmöbler Paradis Sängar AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stjernmöbler Paradis Sängar AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Stjernmöbler Paradis Sängar AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-06-29. Men sedan 1999-01-01 så har Stjernmöbler Paradis Sängar AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Färgerig. 6, 289 33, Knislinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stjernmöbler Paradis Sängar AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-698440.

Hässleholm arbetar för att bolag som Stjernmöbler Paradis Sängar AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stjernmöbler Paradis Sängar AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tillverkning av möbler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stjernmöbler Paradis Sängar AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stjernmöbler Paradis Sängar AB och det är följande personer, Smrtnik, Miroslav som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Smrtnik Obers, Josefa som är född 1956 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Nilsson, Bengt Evert som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stjernmöbler Paradis Sängar AB är 556572-9109.