Popcorn Giftshops AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hässleholm och Popcorn Giftshops AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Popcorn Giftshops AB är ett av dem. Statusen för Popcorn Giftshops AB är att Bolaget är aktivt.

Popcorn Giftshops AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-06-29. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där företaget finns i jobbar för att företag som Popcorn Giftshops AB ska trivas.

Popcorn Giftshops AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-02. I Hässleholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta rättigheterna till ett butikskoncept som på franchise-basis hyr ut till andra näringsidkare, att genom köp och försäljning bedriva handelsverksamhet som grossist respektive detaljist, företrädesvis med presentartiklar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Popcorn Giftshops AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-02.

Idag är Popcorn Giftshops AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Popcorn Giftshops AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-22825.

Firman tecknas var för sig av -Dittschlag, Anna Birgitta Catarina -Kuylenstierna, Nils Bertil Wilhelm.

De som är på något sätt har med Popcorn Giftshops AB är Kuylenstierna, Nils Bertil Wilhelm som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Dittschlag, Anna Birgitta Catarina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Andersson, Sven Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Popcorn Giftshops AB har 556573-1113 som sitt organisationsnummer.