LTC i Bruzaholm AB

Skåne län

Information

556574-3050 är organisationsnummer för företaget LTC i Bruzaholm AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LTC i Bruzaholm AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hässleholm som är den kommunen som LTC i Bruzaholm AB finns i.

LTC i Bruzaholm AB har varit registrerat sedan 1999-08-02 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LTC i Bruzaholm AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

LTC i Bruzaholm AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hässleholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LTC i Bruzaholm AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med LTC i Bruzaholm AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, utföra redovisningstjänster, handel med och renovering av bilar samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LTC i Bruzaholm AB och det är Lindvall, Bengt Jonas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Kedfors, Kicki Christina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Svensson, Björn Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Höglandets Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,