Runeson Reklam AB

Skåne län

Information

Bolaget skall driva reklambyrå och musikrörelse, dessutom skall bolaget hantera och förvalta värdepapper, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Runeson Reklam AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är Runeson Reklam AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 1999-11-17 så skapades Runeson Reklam AB och företaget är har F-skattsedel Runeson Reklam AB har haft det sedan 2000-01-27.

Runeson Reklam AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-27

556578-8410 är organisationsnummret för företaget som finns i Hässleholm.

Just nu är Runeson Reklam AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Runeson Reklam AB så går det att nå dem via telefon på 0451-36467 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Runeson Reklam AB är Runesson, Nils Åke som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Runesson, Gun Agneta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Andersson, Patric Mathias som är född 1977 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .