BHB Förvaltning AB

Skåne län

Information

BHB Förvaltning AB är ett av många företag som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som BHB Förvaltning AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

BHB Förvaltning AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-05-02.

BHB Förvaltning AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-01-19. Men sedan 2000-05-02 så har BHB Förvaltning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Drottningg. 3, 281 48, Hässleholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BHB Förvaltning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0451-82919.

Hässleholm arbetar för att företag som BHB Förvaltning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BHB Förvaltning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel och uthyrning av båtar. Handel och förvaltning av fastigheter, värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BHB Förvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BHB Förvaltning AB och det är följande personer, Holmberg, Björn Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Johan Erik som är född 1976 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Gösta Lennart Martin som är född 1956 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån G Fredriksson KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för BHB Förvaltning AB är 556580-1148.