Aktiebolag Gula Huset i Hässleholm

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Aktiebolag Gula Huset i Hässleholm. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Hässleholm här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolag Gula Huset i Hässleholm tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Hässleholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Aktiebolag Gula Huset i Hässleholm är momsregistrerat sedan2000-01-20 och har organisationsnummer 556580-3482.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0451-49481 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolag Gula Huset i Hässleholm på följande adress Hässleholmsv. 29, 280 22, Vittsjö.

Aktiebolag Gula Huset i Hässleholm är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-01-01.

I Aktiebolag Gula Huset i Hässleholm så sitter följande personer i styrelsen: , Hanssen, Tanja Katarina som är född 1952 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet är konsult- och handel inom data och reklambranschen, försäljning av etiketter och kartongvaror samt well och jämförbara produkter på agentbasis, tillhandahållande av layout- och marknadsföringstjänster och därmed förenlig verksamhet.