Brännmästaren AB

Skåne län

Information

556583-1202 är organisationsnummer för bolaget Brännmästaren AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brännmästaren AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hässleholm som är den kommunen som Brännmästaren AB finns i.

Brännmästaren AB har varit registrerat sedan 2000-01-03 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-06-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Brännmästaren AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-06-01.

Brännmästaren AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hässleholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Brännmästaren AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Brännmästaren AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall äga, förvalta och förädla, köpa och sälja fastigheter samt äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Brännmästaren AB och det är Christensen, Sten Thorvald som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Thornberg Öman, Bo Johannes som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Thornberg, Bo Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Lars Olof Peter som är född 1965 och har titeln Revisor,