Ciccolina AB

Skåne län

Information

Bolaget skall äga och förvalta aktier samt kameral verksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ciccolina AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är Ciccolina AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 2000-03-03 så skapades Ciccolina AB och verksamheten är har F-skattsedel Ciccolina AB har haft det sedan 2000-10-23.

Ciccolina AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-10-23

556586-6893 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hässleholm.

Just nu är Ciccolina AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ciccolina AB så går det att nå dem via telefon på 0451-22098 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Johansson, Gittse Bodil Merethe -Johansson, Lars-Bertil

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ciccolina AB är Johansson, Lars-Bertil som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gittse Bodil Merethe som är född 1952 och har titeln Suppleant, Jönsson, Thommy Arnold som är född 1947 och har titeln Revisor, Företagsredovisning AB som är född och har titeln Revisor, .