Mellomsjö AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hässleholm och Mellomsjö AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mellomsjö AB är ett av dem. Statusen för Mellomsjö AB är att Bolaget är aktivt.

Mellomsjö AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-12-07. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mellomsjö AB ska trivas.

Mellomsjö AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-03. I Hässleholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med och förvaltning av värdepapper och andra finansiella instrument jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mellomsjö AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-03.

Idag är Mellomsjö AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Mellomsjö AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-23228.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Mellomsjö AB är Gustavsson, Nils Birger Ingeman som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Elsa-Karin Margaretha som är född 1953 och har titeln Suppleant, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Råd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Mellomsjö AB har 556596-5356 som sitt organisationsnummer.