Ballingslövs Fastighets AB

Skåne län

Information

Ballingslövs Fastighets AB är en verksamhet som finns i Hässleholm. I Ballingslövs Fastighets AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindström, Per Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Jangenhed, Lars Tony som är född 1961 och har titeln Suppleant, Axelsson, Bo Thomas som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ballingslövs Fastighets AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ballingslövs Fastighets AB på telefon 0451-31000.

Bolaget skall driva fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ballingslövs Fastighets AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ballingslövs Fastighets AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ballingslövs Fastighets AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-05-23 och Ballingslövs Fastighets AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-05-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ballingslövs Fastighets AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ballingslövs Fastighets AB har 556597-4234 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.