Miljöassistans Norden AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hässleholm och Miljöassistans Norden AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Miljöassistans Norden AB är ett av dem. Statusen för Miljöassistans Norden AB är att Bolaget är aktivt.

Miljöassistans Norden AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-11-06. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Miljöassistans Norden AB ska trivas.

Miljöassistans Norden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-22. I Hässleholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva miljömätningar-, konsultuppdrag inom miljö- och energiområdet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Miljöassistans Norden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-22.

Idag är Miljöassistans Norden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Miljöassistans Norden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-59980.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Miljöassistans Norden AB är Sjöholm, Hans Gunnar som är född 1951 och har titeln VD, Sjöholm, Hans Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Nils Inge Johannes som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Eva Ann-Christine som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Yvonne Birgitta som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordqvist, Kent Roger Ingemar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamotÅllemark, Bengt Krister som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ulf Erik Ronny som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Miljöassistans Norden AB har 556617-5229 som sitt organisationsnummer.