Stefan Cederholms Åkeri AB

Skåne län

Information

Stefan Cederholms Åkeri AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hässleholm som är den kommunen där Stefan Cederholms Åkeri AB finns. I Hässleholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stefan Cederholms Åkeri AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Stefan Cederholms Åkeri AB har haft sedan 2002-02-11. Stefan Cederholms Åkeri AB har funnits sedan och 2002-02-11 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Stefan Cederholms Åkeri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till VIKINGS VÄG 16, 288 32, Vinslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Hässleholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Stefan Cederholms Åkeri AB Privat, ej börsnoterat.

Stefan Cederholms Åkeri AB har idag 556620-9119 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Stefan Cederholms Åkeri AB

Bolaget skall bedriva vägtransporter av gods och därmed förenlig verksamhet.

I Stefan Cederholms Åkeri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Cederholm, Bengt Stefan som är född 1970 och har titeln Likvidator, Juhlin, Ulf Håkan som är född 1965 och har titeln Revisor, Lindahl, Bengt Ingemar som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Kristianstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .