Tyringe Hotellfastigheter AB

Skåne län

Information

Tyringe Hotellfastigheter AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hässleholm som är den kommunen där Tyringe Hotellfastigheter AB finns. I Hässleholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tyringe Hotellfastigheter AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Tyringe Hotellfastigheter AB har haft sedan 2002-06-13. Tyringe Hotellfastigheter AB har funnits sedan och 2002-06-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Tyringe Hotellfastigheter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sanatoriev. 15, 282 31, Tyringe men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0451-57770.

Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Tyringe Hotellfastigheter AB Privat, ej börsnoterat.

Tyringe Hotellfastigheter AB har idag 556625-2507 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Tyringe Hotellfastigheter AB

Bolaget skall äga, förvalta och sköta fastigheter samt driva hotell, restaurang, konferens och därmed förenlig verksamhet.

I Tyringe Hotellfastigheter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundell, Jan Inge som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jeppsson, Ove Herbert som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kurt Erik Erling som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Kaj Allan Tommy som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Råd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor.