El- & Fastighetsteknik skåne AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns El- & Fastighetsteknik skåne AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hässleholm här finns det många olika Aktiebolag. El- & Fastighetsteknik skåne AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Hässleholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

El- & Fastighetsteknik skåne AB är momsregistrerat sedan2003-08-09 och har organisationsnummer 556643-3289.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 044-5902020 alternativt besöka eller skicka post till El- & Fastighetsteknik skåne AB på följande adress Askv. 8, 288 34, Vinslöv.

El- & Fastighetsteknik skåne AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-08-09.

I El- & Fastighetsteknik skåne AB så sitter följande personer i styrelsen: , Haraldsson, Sylvia Elene Ingela som är född 1958 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva elinstallationsverksamhet, fastighetsteknisk service, fastighets- och värdeppapersförvaltning, samt därmed förenlig verksamhet.