Arne Sjunnessons el AB

Skåne län

Information

556659-7349 är organisationsnummer för företaget Arne Sjunnessons el AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arne Sjunnessons el AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hässleholm som är den kommunen som Arne Sjunnessons el AB finns i.

Arne Sjunnessons el AB har varit registrerat sedan 2004-04-13 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-05-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arne Sjunnessons el AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-05-13.

Arne Sjunnessons el AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hässleholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Arne Sjunnessons el AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Arne Sjunnessons el AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5863063 eller genom brev på följande adress:
Ö. Häglinge Ekeberg 1217, 280 10, Sösdala

Bolaget skall bedriva elinstallationer samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Arne Sjunnessons el AB och det är Sjunnesson, Nils Arne som är född 1956 och har titeln VD, Sjunnesson, Nils Arne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Krummenacher, Doris som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,