Två Doktorer i Hässleholm AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hässleholm och Två Doktorer i Hässleholm AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Två Doktorer i Hässleholm AB är ett av dem. Statusen för Två Doktorer i Hässleholm AB är att Bolaget är aktivt.

Två Doktorer i Hässleholm AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-08-03. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Två Doktorer i Hässleholm AB ska trivas.

Två Doktorer i Hässleholm AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-13. I Hässleholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva medicinsk läkarverksamhet, fastighets- och värdepappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Två Doktorer i Hässleholm AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-23.

Idag är Två Doktorer i Hässleholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Två Doktorer i Hässleholm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6318095.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Två Doktorer i Hässleholm AB är Juhlin, Carl Anders som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Juhlin, Marna Viveca Gunilla som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nilsson, Glen Åke Krister som är född 1953 och har titeln Revisor, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, RÅD & DÅD A LA KJELL WINBERG som är född och har titeln Revisor, Råd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor.

Två Doktorer i Hässleholm AB har 556664-5379 som sitt organisationsnummer.