Nilssons Gräv Bröna Aktiebolag

Skåne län

Information

Nilssons Gräv Bröna Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som Nilssons Gräv Bröna Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nilssons Gräv Bröna Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-06-23.

Nilssons Gräv Bröna Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-04-25. Men sedan 2005-06-23 så har Nilssons Gräv Bröna Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bröna 2255, 280 22, Vittsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nilssons Gräv Bröna Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2178515.

Hässleholm arbetar för att företag som Nilssons Gräv Bröna Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nilssons Gräv Bröna Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom anläggning- och markarbeten samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nilssons Gräv Bröna Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Bengt Arne -Nilsson, Bengt Fredrik.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nilssons Gräv Bröna Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Bengt Fredrik som är född 1983 och har titeln VD, Nilsson, Bengt Fredrik som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bengt Arne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Lisbeth Yvonne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Annika Yvonne som är född 1985 och har titeln Suppleant, Hoffert, Eve Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor.LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nilssons Gräv Bröna Aktiebolag är 556679-5992.