Golvvårdarna Norden AB

Skåne län

Information

Golvvårdarna Norden AB är ett bolag som finns i Hässleholm. I Golvvårdarna Norden AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sbrodiglia, Dan Carlo som är född 1972 och har titeln VD, Sbrodiglia, Dan Carlo som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöman, Lars Anders Håkan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Mats-Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Jenny Kristina Åsa som är född 1972 och har titeln Suppleant, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln RevisorNilsson, Glen Åke Krister som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Råd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Golvvårdarna Norden AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Golvvårdarna Norden AB på telefon 044-80095.

Bolaget skall tillhandahålla och försälja underhåll av golv och möbler samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Golvvårdarna Norden AB av bolagstypen Aktiebolag.

Golvvårdarna Norden AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Golvvårdarna Norden AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-11 och Golvvårdarna Norden AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Golvvårdarna Norden AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Sbrodiglia, Dan Carlo Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Golvvårdarna Norden AB har 556680-8076 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.