Gerth o Karin Bensin och Service AB

Skåne län

Information

556683-4759 är organisationsnummer för företaget Gerth o Karin Bensin och Service AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gerth o Karin Bensin och Service AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hässleholm som är den kommunen som Gerth o Karin Bensin och Service AB finns i.

Gerth o Karin Bensin och Service AB har varit registrerat sedan 2005-07-11 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Gerth o Karin Bensin och Service AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Gerth o Karin Bensin och Service AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hässleholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gerth o Karin Bensin och Service AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bondesson, Karin Inga Birgitta Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Vill ni komma i kontakt med Gerth o Karin Bensin och Service AB så kan ni göra det på telefon genom 0451-18117 eller genom brev på följande adress:
SÖDRA KRINGELVÄGEN 1, 281 33, Hässleholm

Bolaget skall beriva service och försäljning via bensinstation samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gerth o Karin Bensin och Service AB och det är Bondesson, Karin Inga Birgitta som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Hansson, Gerth Orvar Åke som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Lars Olof Peter som är född 1965 och har titeln Revisor,