Lawicel Aktiebolag

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning och utveckling av elektronik, datautrustning och programvara samt konsultverksamhet avseende maskin och programvara och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lawicel Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är Lawicel Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 2005-08-26 så skapades Lawicel Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Lawicel Aktiebolag har haft det sedan 2005-09-08.

Lawicel Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-09-08

556684-9203 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hässleholm.

Just nu är Lawicel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Lawicel Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0451-59877 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lawicel Aktiebolag är Wictorsson, Lars Erling Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wictorsson, Camilla Skjellerup som är född 1971 och har titeln Suppleant, Walther, Kennet som är född 1952 och har titeln Revisor, .