ProPat Läkarkonsulten AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hässleholm och ProPat Läkarkonsulten AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och ProPat Läkarkonsulten AB är ett av dem. Statusen för ProPat Läkarkonsulten AB är att Bolaget är aktivt.

ProPat Läkarkonsulten AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-09-02. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som ProPat Läkarkonsulten AB ska trivas.

ProPat Läkarkonsulten AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-06-11. I Hässleholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva läkar- och sköterskemottagning, leasing av läkartjänster till sjukvårdsmottagning samt finansiella investeringar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ProPat Läkarkonsulten AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-27.

Idag är ProPat Läkarkonsulten AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med ProPat Läkarkonsulten AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8112635.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med ProPat Läkarkonsulten AB är Weiland, Ivan Alexander som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Larz Johan som är född 1960 och har titeln Suppleant, Persson, Lars-Olof Magnus som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .

ProPat Läkarkonsulten AB har 556685-2926 som sitt organisationsnummer.