Jan-Erik Rosén Åkeri AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jan-Erik Rosén Åkeri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är Jan-Erik Rosén Åkeri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 2005-09-28 så skapades Jan-Erik Rosén Åkeri AB och bolaget är har F-skattsedel Jan-Erik Rosén Åkeri AB har haft det sedan 2005-10-20.

Jan-Erik Rosén Åkeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-10-20

556686-5779 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hässleholm.

Just nu är Jan-Erik Rosén Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Jan-Erik Rosén Åkeri AB så går det att nå dem via telefon på 073-3323849 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jan-Erik Rosén Åkeri AB är Rosén, Jan-Erik Krister som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosén, Jan Eddie Rickard som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén, Margaretha Camilla som är född 1972 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars Olof Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, .