Styritec Control AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hässleholm och Styritec Control AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Styritec Control AB är ett av dem. Statusen för Styritec Control AB är att Bolaget är aktivt.

Styritec Control AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-10-11. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där företaget finns i jobbar för att företag som Styritec Control AB ska trivas.

Styritec Control AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-15. I Hässleholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva service, entreprenad inom styr och regler, elektricitet och vvs samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Styritec Control AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-15.

Idag är Styritec Control AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Styritec Control AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0768-566833.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Styritec Control AB är Syri, Ari Ahti som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jedhammar, Ulla Marie som är född 1962 och har titeln Suppleant, Thore, Carl Kristian som är född 1968 och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Styritec Control AB har 556687-5356 som sitt organisationsnummer.