C Holmqvist Förvaltnings AB

Skåne län

Information

C Holmqvist Förvaltnings AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hässleholm som är den kommunen där C Holmqvist Förvaltnings AB finns. I Hässleholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. C Holmqvist Förvaltnings AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket C Holmqvist Förvaltnings AB har haft sedan 2007-03-29. C Holmqvist Förvaltnings AB har funnits sedan och 2007-03-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till C Holmqvist Förvaltnings AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Missionsg. 7, 282 33, Tyringe men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0451-59188.

Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är C Holmqvist Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat.

C Holmqvist Förvaltnings AB har idag 556689-1494 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för C Holmqvist Förvaltnings AB

Bolaget skall äga och förvalta aktier, hyra ut inventarier, samt därmed förenlig verksamhet.

I C Holmqvist Förvaltnings AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holmqvist, Paul Göran Christian som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmqvist, Anna Marina Helén som är född 1973 och har titeln Suppleant, Jarl, Pierre Mikael som är född 1970 och har titeln Revisor, Eriksson, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .