Zidon Kristensson Förvaltning AB

Skåne län

Information

Zidon Kristensson Förvaltning AB är ett företag som finns i Hässleholm. I Zidon Kristensson Förvaltning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kristensson, Ulf Richard Zidon som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristensson, Birgitta Ann-Louise som är född 1948 och har titeln Suppleant, Lund, Carl Göran Ingemar som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Zidon Kristensson Förvaltning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Zidon Kristensson Förvaltning AB på telefon 0451-21850.

Bolaget skall bedriva tillverkning av möbler och inredning samt förvaltning av aktier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Zidon Kristensson Förvaltning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Zidon Kristensson Förvaltning AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Zidon Kristensson Förvaltning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-01-13 och Zidon Kristensson Förvaltning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Zidon Kristensson Förvaltning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Zidon Kristensson Förvaltning AB har 556693-1001 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.