Carina Nilsson Livsmedel AB (Ica Nära Matlusten)

Skåne län

Information

Carina Nilsson Livsmedel AB (Ica Nära Matlusten) är en verksamhet som finns i Hässleholm. I Carina Nilsson Livsmedel AB (Ica Nära Matlusten) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Carina Inger Maria som är född 1967 och har titeln VD, Nilsson, Carina Inger Maria som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Mats Tonny Ingemar som är född 1964 och har titeln Suppleant, Svensson, Björn Mikael Jan som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Carina Nilsson Livsmedel AB (Ica Nära Matlusten) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Carina Nilsson Livsmedel AB (Ica Nära Matlusten) på telefon 0451-56400.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verskamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Carina Nilsson Livsmedel AB (Ica Nära Matlusten) av bolagstypen Aktiebolag.

Carina Nilsson Livsmedel AB (Ica Nära Matlusten) är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Carina Nilsson Livsmedel AB (Ica Nära Matlusten) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-05-25 och Carina Nilsson Livsmedel AB (Ica Nära Matlusten) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-05-25.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Carina Nilsson Livsmedel AB (Ica Nära Matlusten) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Carina Nilsson Livsmedel AB (Ica Nära Matlusten) har 556697-1726 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.