Datakammaren AB

Skåne län

Information

556698-2889 är organisationsnummer för verksamheten Datakammaren AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Datakammaren AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hässleholm som är den kommunen som Datakammaren AB finns i.

Datakammaren AB har varit registrerat sedan 2006-02-13 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Datakammaren AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-30.

Datakammaren AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hässleholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Datakammaren AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Datakammaren AB så kan ni göra det på telefon genom 076-8663322 eller genom brev på följande adress:
Smedmästarens v. 4, 281 50, Hässleholm

Bolaget skall bedriva förvaltning av lös och fast egendom, köp, försäljning, import, export, tillverkning och uthyrning inom byggnads-, verkstads-,data- främst utveckling och för- säljning av databaserade redovisningssystem och utbildnings- system, utbildning inom PC-området och designarbete för Inter- netsystem, elektronik främst mobiltelefoni, beklädnads-, livs- medel-, skogs-, kontors- främst maskiner och material såsom kopieringsapparater, datorer och tillbehör till dessa, kopie- ringspapper, pennor och almanackor, energi-, petrokemiska-, grafiska-, bil-, båt-, fritids-, farmaceutiska-, film-, flyg-, foto-, förpacknings-, grammofon-, leksaks-, kemisktekniska-, gruv-, massa & pappers-, keramiska-, ur-, turist- och glas- industrin. Företaget ska också driva konsultverksamhet inom underhållnings-, restaurang- och hotellbranschen, inom reklam, administration, ergonomi, utbildning, bevakning, formgivning, redovisning, ekologi och finansiering - utan att driva sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Datakammaren AB och det är Johansson, Jerzy Krzysztof som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lena Ingrid Ann-Christin som är född 1947 och har titeln Suppleant, Persson, Inger Marit som är född 1950 och har titeln Revisor, Norra Skånes Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,